Boekschap
Boeken met een eigen stem en een eigen gezicht
Ben je geïnteresseerd in een van onze boeken? Stuur een mail naar m.hummelen@boekschap.nl

Wie zijn wij

Uitgeverij Boekschap heeft ruim 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van non-fictieboeken, meestal in opdracht van organisaties en bedrijven. Wij richten ons vooral op bedrijvigheid en industrieel erfgoed, architectuur en kunst en cultuur. Dat doen we met een hecht en enthousiast team van vakmensen op het gebied van tekst, beeld, ontwerp en productie, ondersteund door een netwerk van externe auteurs, vertalers, fotografen en illustratoren. Kwaliteit in al deze facetten vormt de leidraad in ons werk.

Bij het ontwikkelen van een boek, of dat nu gaat over een machinefabriek of over een beeldend kunstenaar, proberen wij nadrukkelijk de menselijke factor een plaats te geven. De mens als ondernemer, maker, arbeider, getuige, beschouwer. Daarnaast worden onze boeken gekenmerkt door een krachtige, op het onderwerp afgestemde vormgeving en een perfecte uitvoering. Al onze uitgaven hebben dan ook een eigen stem en een eigen gezicht.

Een boek is bij uitstek een gezamenlijke inspanning van veel verschillende partijen. Wij hechten dan ook sterk aan teamwerk en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Ons bedrijf is compact en toegankelijk, onze werkwijze direct en betrokken.

Wilt u meer weten over ons en onze boeken? Neem dan contact op met:

Marlies Hummelen
T 06-53 47 46 59
m.hummelen@boekschap.nl

Wouter Botman
T 06-22 23 62 37
w.botman@boekschap.nl